Monipuoliset sisustuspalvelut

Sisä- ja ulkomaalaukset, tapetoinnit sekä tulisijojen ja palomuurien pinnoitukset

Teen pinnoitukset ja tapetoinnit asiakkaan toiveiden mukaan niin isommissa kuin pienemmissäkin saneerauksissa, remonteissa ja uudisrakennuskohteissa.

Yhteistyökumppaninani toimii J. Airasmaa Oy, jonka kanssa pystymme toteuttamaan isompiakin rakennuskohteita perusrakentamisesta aina yksilöllisesti räätälöityihin kokonaisuuksiin. Juho Airasmaa on pitkän linjan yrittäjä,  ammatiltaan puuseppä ja muotoilija.

Teen myös savimaalausta. Savimaalit neutralisoivat hajuja keittiössä ja tasaavat ilmankosteutta. Niillä voidaan maalata myös akrylaattimaalin päälle. Savimaalia voidaan käyttää myös sisustuselementtinä. Savimaali on vesihöyryn läpäisykykyinen ja se ei muodosta höyrynsulkua ja näin ollen se soveltuu hyvin perinnerakentamiseen.

Savimaali tasaa huoneilman kosteutta. Maalien korkea pH-arvo on hyväksi ja se desinfioi huoneilmaa ja näin ollen ne estävät bakteeri- ja homekasvustoja viihtymästä maalatuilla pinnoilla. Huoneilmaan ei myöskään vapaudu haitallisia yhdisteitä.

Lisätietoja savimaalauksesta löytyy osoitteesta www.suomenluonnonmaalit.fi.

Teen lisäksi tulisijojen pinnoituksia, joka on hyvä tapa päivittää uuni nykypäivän sisustukseen. Katso esimerkkitoteutus Tulikiven Facebook-sivuilta: Uusi takka kolmessa päivässä

 

Uutuutena!

Haluaisitko remontoida, mutta kaikki tuntuu liian kalliilta? Ota käyttöösi remonttikonsultointipalvelumme. Annamme asiantuntemuksemme ja neuvomme käyttöösi. Voit säästää remontin suurimman kulun eli työn osuuden tekemällä itse! Autamme ja neuvomme parhaat työtavat, menetelmät, tarvittavat laitteet ja niiden käytön sekä materiaalit. Eli autamme sinua onnistumaan projektissasi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu!

konsultaatiopalvelut@jairasmaa.com

Puh. 044 259 8166